divendres, 12 de març del 2010

Joc de les ferradures

Aprofitant que ja sabem moltes coses sobre els cavalls, avui al matí els he proposat un joc: el de les ferradures. El joc consistia en què jo els feia aquelles preguntes que van plantejar sobre el que volien saber dels cavalls i ells (agrupats per taules) miraven de trobar la resposta adequada, de manera que la taula que primer trobava la solució, guanyava una ferradura.


Ha estat un joc molt disputat ja que moltes preguntes eren contestades per totes les taules, i el resultat ha estat molt ajustat. Finalment, hem donat per guanyadors a la taula 3 (amb el Roger, el Nani, la Mireia i el Pere)i a la taula 6 (amb la Carlota, l'Arnau M., la Marta i l'Àfrica).





Però com que en els jocs, el més important és participar, cada nen i cada nena ha rebut una ferradura de participació i els guanyadors s'han emportat un fort aplaudiment!



Aquest joc ens ha fet adonar que només ens queden dues petites qüestions per resoldre que potser des de casa ens podeu ajudar a esbrinar:
- Quan medeix l'intestí del cavall?
- I quant pesen els cavalls acabats de néixer i quan són grans?

També hem pogut veure que amb la recerca d'informació que estem fent, aprenem moltes més coses de les que vam proposar a l'inici del treball. No acabem mai de descobrir coses noves, això és fantàstic!

I si teniu curiositat per saber quines respostes han sortit, doneu una ullada al nostre qüestionari de joc... (a la pàgina següent).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvingut al bloc de la classe dels Planetes!